Son dakika! MHP lideri Bahçeli, TURKOVAC aşısı oldu

Son dakika! MHP lideri Bahçeli, TURKOVAC aşısı oldu

MHP lideri Devlet Bahçeli, koronavirüse karşı geliştirilen yerli ve milli üretim TURKOVAC aşısını oldu. Bahçeli aşı olduğu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerli ve milli koronavirüs (Kovid-19) aşısı TURKOVAC aşısı olduğunu açıkladı.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, sosyal medya hesabı üzerinden konu hakkında yaptığı paylaşımda, "Yerli ve milli üretimimiz Turkovac aşımı oldum. Sağlık Bakanlığımızın uyarılarını dikkate alarak, salgından en yakın zamanda kurtulacağımız ümidiyle tüm halkımızı Turkovac aşımızı olmaya davet ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Bahçeli'nin paylaşımı şöyle:

Bahçeli ayrıca, aşı olduğu anlara ait fotoğraf karelerini de paylaşımına ekledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Türkiye'de geliştirilen koronavirüs aşısı TURKOVAC'ın acil kullanım onayı aldığını açıklamıştı. TURCOVAC'a onayı Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (18)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
18 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN