Son dakika! Savcılık sordu, Soylu bilgi verdi: 10 bin dolar alan siyasetçi kim?

Son dakika! Savcılık sordu, Soylu bilgi verdi: 10 bin dolar alan siyasetçi kim?

Son dakika haberi... İçişleri Bakanı Soylu, 10 bin dolar alan siyasetçi ile ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na bilgi verdi.

Son dakika haberi... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 10 bin dolar alan siyasetçi ile ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na bilgi verdi.

Bu arada Soylu'nun, Meclis Başkanı Mustafa Şentop ile gerçekleştirdiği görüşmede 10 bin dolar alan siyasetçinin, 600 milletvekilinden biri olmadığını söylediği öğrenildi.

NTV'in haberine göre, Soylu'nun ayda 10 bin dolar alan siyasetçinin şu anda milletvekili olmadığını söylediği kaydedildi.

Soylu ve Şentop, dün sürpriz görüşme gerçekleştirmişti. Şentop, 27 Mayıs'ta Soylu'ya gönderdiği yazıda, 10 bin dolar alan siyasetçi iddialarına ilişkin tüm bilgi ve belgelerin Meclis Başkanlığı'na gönderilmesini istemişti.

Ajansların 'yarım saat sürdü' olarak servis ettiği görüşme ile ilgili Karar'a konuşan kaynaklar, ikili arasındaki görüşmenin 1 buçuk saat sürdüğü bilgisini vermişti. Kaynaklar, Soylu'nun Şentop'a konu hakkındaki bilgilerin tamamını anlattığını belirtmişti.

NE OLMUŞTU?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı TV programında kendisini hedef alan organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in her ay bir siyasetçiye 10 bin dolar verdiğini iddia etmişti.

Soylu'nun iddialarının ardından Peker, yayınladığı son videoda "Benim her ay 10 bin dolar yolladığım bir milletvekili yok ama daha çok yolladıklarım var" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (19)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
19 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN