Togg'un fiyatı belli oldu... Ön siparişler 16-27 Mart'ta alınacak

togg'un satış fiyatı belli oldu. Otomobilin standart menzilli modeli 953 bin, uzun menzilli modelin fiyatı ise 1 milyon 215 bin lira olarak belirlendi. 16-27 Mart'ta Trumore dijital platformu ve Togg web sitesi üzerinden ön siparişleri alınacak olan Togg T10X, 953 bin TL'den başlayan fiyat etiketine sahip olacak

Cumhuriyet'in 99. yıl dönümü olan 29 Ekim'de banttan indirilen Togg'un merakla beklenen satış fiyatı belli oldu. Otomobilin standart menzilli modeli 953 bin, uzun menzilli modelin fiyatı ise 1 milyon 215 bin lira olacak ve ön siparişler de 16-27 Mart'ta Trumore dijital platformu ve Togg web sitesi üzerinden alınacak.

Togg’un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "TOGG T10X, doğuştan elektrikli, bağlantılı ve hayatınızı kolaylaştıran çözümlerle bir otomobilden fazlası. 16-27 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek ön siparişe katılmak için togg.com.tr’ye girin veya Trumore’u indirin" denildi.

Togg CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş ise "Geride bıraktığımız beş yılda planlarımız doğrultusunda adım adım ilerledik ve söz verdiğimiz gibi mart ayında akıllı cihazımızı kullanıcılarla buluşturuyoruz" ifadelerini kullandı.

ŞARJ İSTASYONLARI KURULUYOR

Togg’un yerli üretim şarj istasyonu olan Trugo’nun ülke geneline yayılması için geçtiğimiz günlerde bir hamle yapılmıştı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne üye işletmeler, Trugo kurulması için yer sağlayabilecek. Uygun alanlar Togg’a bildirilecek. Togg, istasyon ağını oluşturacak şekilde uygun yerleri değerlendirecek. Şarj istasyonları için yeterli elektrik altyapısı da bir diğer koşul olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN