Son hareketi Fatih Altaylı ve Ahmet Çakar'ı çıldırttı! Onlar yapabiliyor ama Acun yapamıyor...

Son hareketi Fatih Altaylı ve Ahmet Çakar'ı çıldırttı! Onlar yapabiliyor ama Acun yapamıyor...

Ünlü gazeteci Fatih Altaylı ve eski hakem Ahmet Çakar'dan öfke dolu sözler! Manchester United-Galatasaray maçını yayınlayan Exxen platformu bir anda çöktü. İzleyiciler ne olduğunu anlayamadı bile. Tepkiler üst üste gelirken bir tepki de Fatih Altaylı ve Ahmet Çakar'dan geldi. Son hareketi Fatih Altaylı ve Ahmet Çakar'ı çıldırttı! Onlar yapabiliyor ama Acun yapamıyor...

Manchester United-Galatasaray maçını yayınlayan Exxen bir anda çöktü. İzleyiciler ne olduğunu şaşırırken 5 dakika boyunca yayın gelmedi. Çareyi TV8,5'a bağlanarak bulan Acun Ilıcalı'ya tepkiler üst üste geldi. Fatih Altaylı ve Ahmet Çakar'dan sert sözler. Son hareketi Fatih Altaylı ve Ahmet Çakar'ı çıldırttı! Acun bu sözler karşısında ne yapacak?

EXXEN ÇÖTÜ OLANLAR OLDU

Salı akşamı ekrana gelen Manchester United - Galatasaray maçında olanlar herkesi şoke etti. Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United - Galatasaray maçının yayıncısı Exxen çöktü. Ekrana kilitlenen futbol severler "Üzgünüz, istediğiniz sayfa yüklenemedi! Lütfen biraz sonra tekrar deneyin" yazısıyla karşılaştı.

hjhjhj-2023-10-05t094525-034.jpg

AHMET ÇAKAR VE FATİH ALTAYLI'DAN SERT SÖZLER: ACUN YAPAMIYOR!

Yaşanan olay sosyal medyada büyük tepkilere neden olurken eski hakem Ahmet Çakar'dan çarpıcı bir mesaj geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Çakar, "Tüm Türkiye maçı izleyemiyor, sonra 'Kaçak yayın hırsızlıktır diyorsunuz!' Maçı izleyememek nedir acaba!!!!" ifadelerini kullandı.

kjkjkj-2023-10-05t094546-218.jpg

Gazeteci Fatih Altaylı ise "Acun kardeşim, korsan yayından beter olan şey, resmi yayıncının yayını yapacak altyapıya sahip olmamasıdır. Şu an korsan yayıncılar yayın yapıyor ama EXXEN yapamıyor." yorumunu yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN