Sosyal medya fenomenine hapis şoku! Evinde apar topar yakalandı, verilen hapis cezası belli oldu

Sosyal medya fenomenine hapis şoku! Evinde apar topar yakalandı, verilen hapis cezası belli oldu

TikTok üzerinden çektiği dans videoları ile milyonlarca takipçiye ulaşan 'Melek Azad' lakaplı sosyal medya fenomeni Fatma Demir hakkında flaş gelişme! 25 yaşındaki fenomen isim evinden apar topar alındı. Şanlıurfa’da, kesinleşmiş hapis cezası bulunan Demir, çıkarıldığı mahkeme sonucun tutuklandı. Sosyal medya bu olayı konuşuyor. İşte detaylar haberimizde...

Çektiği dans videoları ile meşhur olan 'Melek Azad' lakaplı sosyal medya fenomeni Fatma Demir, bu sefer dansıyla değil yaşadığı olayla gündemde. Genelde giyindiği kıyafet ve aşk hayatıyla gündem olan 25 yaşındaki sosyal medya fenomeni, polis güçleri tarafından evinden apar topar alındı. Şanlıurfa’da, kesinleşmiş hapis cezası bulunan Melek Azad, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Verilen hapis cezası belli oldu!

TikTok'ta çektiği dans videoları ile milyonlarca takipçiye ulaşan Melek Azad lakaplı sosyal medya fenomeni Fatma Demir'İn başı belada. Daha önce aranan fenomen isim apar topar evinde gözaltına alındı.

SOSYAL MEDYA FENOMENİNE HAPİS ŞOKU! EVİNDE APAR TOPAR YAKALANDI

Şanlıurfa’da Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerince aranan ve ‘Kasten yaralama’ suçundan hakkında 2 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 'Melek Azad' lakaplı Fatma Demir, Batıkent Mahallesi'ndeki evinde apar topar yakalanarak gözaltına alındı.

kjkj-16.jpg

Sosyal medyada 7 milyon 300 bin takipçisi bulunan Demir, hastanede sağlık kontrolünden geçirilip, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

MELEK AZAD KİMDİR?

Gerçek adı Fatma Demir olan Melek Azad, 2000 yılında dünyaya geldi. Şanlıurfa Harran Üniversitesi’nde eğitimine devam eden Melek Azad bir yandan müzik işiyle uğraşırken diğer yandan sosyal medyada içerik üreticiliği yapmaktadır.

hghghg-2023-10-26t112532-593-001.jpg

TikTok fenomenliğinin yanı sıra müzikle de uğraşan Melek Azad, 2022 yılında İnselo ile birlikte "Hade İşine" şarkısını çıkarmış ve popülerliğini artırmıştır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN