Suriye’de kalleş saldırı: 2 polis şehit 2 polis yaralı

Suriye’de kalleş saldırı: 2 polis şehit 2 polis yaralı

Suriye’nin Mera kasabasında PKK/YPG’li teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan iki özel harekat polisi ile yaralanan iki polis Türkiye’ye getirildi. Yaralı polislerin tedavisi devam ediyor.

Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi'nde zırhlı araca PKK/PYD terör örgütünce güdümlü füzeyle yapılan saldırı sonucu Gaziantep Özel Harekat Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Cihat Şahin ve Fatih Doğan şehit oldu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Kahraman Özel Harekat Polislerimiz Cihat Şahin ve Fatih Doğan, Fırat Kalkanı Bölgesi Mare’de, Tel Rıfat Bölgesi'nden PKK-PYD’nin güdümlü füze saldırısıyla şehit edildiler.
Şehitlerimizin ailelerine, Milletimize, Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı ve sabır diliyorum”
dedi.

sehitpolis.jpg

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, saldırının harekat bölgesindeki Azez ile Mare arasında zırhlı araca PKK/PYD terör örgütü tarafından Tel Rıfat bölgesinden güdümlü füze ile yapıldığı belirtildi.

polis.jpg

Saldırı sonucunda Suriye Görev Gücünde görevli 2 özel harekat polisinin şehit olduğu, 2 özel harekat polisinin ise yaralandığı kaydedildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN