Sürücü kursu ücretleri öyle bir zamlanacak ki, kredi çekmek gerekecek! Yıl bitmeden kaydını yaptıran çok avantajlı olacak

Sürücü kursu ücretleri öyle bir zamlanacak ki, kredi çekmek gerekecek! Yıl bitmeden kaydını yaptıran çok avantajlı olacak

2024 ehliyet fiyatları yavaş yavaş netleşmeye başladı. Sürücü kursu ücretleri, her yıl zamlanıyor. Son dönemde maliyetlerin artması dolayısıyla 2024 Ocak ayından itibaren ehliyet almak için bütün masraflar dahil asgari ücretin neredeyse iki katına yakın meblağ ödemek gerekecek. Peki, 2024 ehliyet kaç para olacak? 2024 ehliyet ne kadar? İşte, 2024 ehliyet ücretleri...

Yüksek enflasyon ve akaryakıt fiyatlarının yükselmesi nedeniyle hemen her ürün ve hizmete zam gelmeye devam ederken, ehliyet kursu ücretlerinin yeni yılda büyük oranda artması bekleniyor.

İzmir Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği Başkanı Tolga Abacı, 2024 yılı için fiyatların tüm harcamalar dahil 20 bin TL'yi bulacağını belirtti.

2024 EHLİYET FİYATLARI HER ŞEY DAHİL NE KADAR OLACAK?

Halk TV'de yer alan habere göre, yeni zamlara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Tolga Abacı, konuyla ilgili şunları söyledi:

"Kursiyerler sınav güzergahında 14 direksiyon dersi almak zorunda. Ayrıca her bir dersin 50 dakika olması gerekiyor. Kursiyerlerin kullandıkları araçlar yoruluyor ve normalden 3 kata yakın yakıyor. Yedek parça maliyetlerimiz arttı.

Araçlarımızda 1 yılda en az 3 defa debriyaj seti değişiyor. Bu sadece basit bir örnek. Diğerlerini saydığımızda karşımızda ciddi bir maliyet duruyor. Buna kızamayız eğitim süreci içerisinde bu çok normal. Ama maliyet inanılmaz artış oluyor."

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN