Sürücüler ambulansa trafikte fermuar yöntemiyle yol verdi

Ordu’da sürücüler, bir hastaya giden ambulansa trafikte fermuar yöntemiyle yol verdi. O görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca teşekkür etti.

112 Acil Çağrı Merkezi’ne Fatsa ilçesinde bir kişinin rahatsızlandığı yönünde ihbar geldi. Ekipler ambulans ile adrese yönlendirildi. Bu esnada Kurban Bayramı dolayısıyla yolda bulunan araç sürücüleri, ilerlemekte güçlük çeken ambulansa fermuar yöntemiyle yol verdi, ambulans hastaya ulaştı. O anlar başka bir ambulanstaki görevliler tarafından kaydedildi.

O anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Ambulansların trafikte hastalara ve sağlık kurumlarına en az zaman kaybıyla ulaşması, sürücülerin fermuar yöntemiyle sağa ve sola çekilmesine bağlı. Ordu’da bunun örneğini veren sürücülere teşekkür ediyoruz. Kazaların arttığı bayram tatilinde bu kurala ısrarla uyalım” ifadelerine yer verdi.

basliksiz-1f.jpg
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN