Survivor izlemeyenler bile ekrana kilitlenecek, öyle bir isim geliyor ki! Acun sevinçle duyurdu

Survivor izlemeyenler bile ekrana kilitlenecek, öyle bir isim geliyor ki! Acun sevinçle duyurdu

Survivor yeni sezonuyla herkesi ekranlara kilitleyecek! Hatta öyle bir isim gelecek ki... İzlemeyen kalmayacak! Acun Ilıcalı o ismi bizzat duyurarak sevincini dile getirdi! İşte Survivor All Star'ın yeni yarışmacısı...

Televizyonun ünlü yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024 yarışmasının heyecanını artırmaya başladı. Katılacak yarışmacıların isimlerini açıklamaya başladı. İlk olarak, Nihat Altınkaya'nın yarışmada yer alacağını duyurdu ve ardından "Bir daha gitmem" dediği bilinen Nagihan Karedere'nin de katılacağını açıkladı.

2017 ŞAMPİYONU OGEDAY GELİYOR

s.jpg

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu duyurulara bir yenisi daha eklendi. Acun Ilıcalı, son olarak Survivor 2017 şampiyonu Ogeday Girişken'in adını açıkladı. O açıklamasını "Ogeday'ın iddialı bir yarışmacı olacağından şüphem yok" duyurdu.

NİSA BÖLÜKBAŞI İLE AŞK YAŞIYORDU

sa.jpg

Ogeday Girişken, Survivor All Star 2024'te yer alacak ve aynı zamanda Nisa Bölükbaşı ile yaşadığı aşkla da tanınıyor.

Survivor All Star 2024'ün diğer yarışmacılarının kimler olacağı ise merakla bekleniyor. Acun Ilıcalı, her gün bir yeni yarışmacıyı duyurarak gündemde kalmayı başarıyor.

g.jpg​​​​​​​

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN