Survivor'da kozlar artık böyle paylaşılacak! Acun öyle bir sistem getirdi ki, şovunu yapan kazanacak

Survivor'da kozlar artık böyle paylaşılacak! Acun öyle bir sistem getirdi ki, şovunu yapan kazanacak

Ekranların ev sevilen yarışma programı Survivor 'All Star' kadrosuyla ekranlara geri dönüyor. Birbirinden güçlü rakiplerin yer alacağı Survivor All Star 2024'te yeni sistem herkesi şoke etti. Acun Ilıcalı canlı yayında duyurdu. Yarışmacılar artık ölüm oyununda olacak. Survivor'da kozlar artık böyle paylaşılacak! Acun öyle bir sistem getirdi ki reytingler tavan yapacak. Peki Survivor'da yeni düzen nasıl olacak? Survivor All Star 2024'te hangi yarışmacılar olacak? İşte detaylar...

Survivor yeniden ekranlar dönüyor. Bu sefer All Star yarışması ile birbirinden güçlü rakipler bir araya gelecek. İzleyiciler yeni sezonu merakla takip ederken Acun Ilıcalı'dan flaş bir açıklama geldi. Acun canlı yayında açık açık söyledi. Survivor'da kozlar artık bu şekilde paylaşılacak. Yeni sistem ile kan gövdeyi götürecek. Kimse bunu beklemiyordu!

ACUN ILICALI'DAN FLAŞ AÇIKLAMA: SURVİVOR'DA TÜM SİSTEM DEĞİŞTİ

TV8 ekranların yayından Survivor yeni sezon ile ekranlara geri dönüyor. Yeni sezonda All Star çekilecek ve bu haber şimdiden herkesi heyecanlandırmaya başladı. Yeni sezon öncesi Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programına konuk olan Acun Ilıcalı, şoke eden açıklamalarda bulundu. Yarışmanın düzeniyle ilgili çarpıcı bilgiler veren Ilıcalı, SMS'i kaldırdıklarını söyledi. Geçmişte SMS'le eleme sisteminden yarışmacıların dert yandığını belirten Ilıcalı, 'Bu yıl performansı yapan kazanacak' dedi.

jhhjhj-95.jpg

Yeni sezonda birçok değişikliğe gidildiğini ifade eden Ilıcalı, şunları söyledi:

Survivor'da şöyle bir şey yaşadık. 'Ben oylamada kaybettim, ben hakkettim. Algı yaptı' dediler. Ben de SMS'i kaldırdım. 'Ben SMS'te elendim, mağdur oldum' diyordunuz, alın size Survivor performans yapıyoruz. SMS yok!

Adaylar çıkacak düelloda kapışacak. Yarışamnın finalinde de SMS olmayacak.

Finali de büyük bir salonda 20 bin kişiye yapacağız, canlı yayında oynayacaklar. Kazanan şampiyon olacak. Artık 'ben SMS'te kaybettim' hikayeleri bitiyor. Performansı yapan kazanacak.

hjjhhj-2023-10-12t103307-225.jpg

SURVİVOR ALL STAR 2024 KADROSUNDA KİMLER OLACAK?

Survivor All Star 2024 kadrosunda yarışacak isimler ise şöyle;

Doğukan Manço, Nefise Karatay, Merve Aydın, Yiğit Poyraz, Turabi Çamkıran, Damla Can, Sercan Yıldırım, Aleyna Kalayçıoğlu, Ogeday Girişken, Nagihan Karadere, Nihat Altınkaya, Seda Ocak, Sahra Işık, Yasin Obuz, Gizem Memiç, Özgür Tetik.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN