Taksi şoförü 'karşının taksisiyim' diyerek yolcuyu almadı

İstanbul'da taksi sorunu artarak devam ediyor. Ataşehir'de bir taksi şoförü "Lütfen bakın çocuğum üşüyor" diyen kadın yolcuyu, "Ben karşının taksisiyim" diyerek araca almazken o anları İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan paylaştı.

İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan sosyal medyada paylaştığı bir videoda İstanbul'da uzun zamandır devam eden taksi sorununa dikkat çekti.

Videoda Ataşehir'de bir taksi şoförü "Lütfen bakın çocuğum üşüyor" diyen kadın yolcuyu, "Ben karşının taksisiyim" diyerek araca almadı.

Yolcu hava soğuk olduğu için "Lütfen, bakın çocuğum üşüyor. Kısa mesafe ama 100 lira vereyim" derken taksi şoförü yolcuyu almayarak "Ben karşının taksisiyim" dedi.

Özkan sosyal medya paylaşımını "Ataşehir Migros önü kendim çektim. Kadın çocuğum üşüyor lütfen araciniza binmek istiyorum diyor. Hatta kısa mesafe için 100 tl teklif ediyor. Taksi ise karşının Taksisiyim diye yolcuyu almıyor" diyerek yayınladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN