CHP'li Tanrıkulu'nun sözlerine CHP'den ilk açıklama: TSK'yı töhmet altında bırakan ifadeler kabul edilemez

CHP'li Tanrıkulu'nun sözlerine CHP'den ilk açıklama: TSK'yı töhmet altında bırakan ifadeler kabul edilemez

CHP Diyarbakır Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu hakkında katıldığı bir televizyon programındaki sözleri nedeniyle soruşturma başlatılmıştı. Tanrıkulu'nun sözlerine CHP'den ilk açıklama geldi. CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "Türk Silahlı Kuvvetleri'ni töhmet altında bırakan ifadeleri kabul edilemez" dedi.

CHP Diyarbakır Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu hakkında katıldığı bir televizyon programındaki sözlerinin ardından "Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Devletin Kurum ve Organlarını Aşağılama" ve 216. maddesinde düzenlenen "Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama" suçlarından soruşturma açılmıştı.

Tanrıkulu'nun sözlerinin ardından CHP Sözcüsü Faik Öztrak açıklama yaptı. Öztrak, "Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun, milletimizin gözbebeği Türk Silahlı Kuvvetleri'ni töhmet altında bırakan ifadeleri kabul edilemez. Bu konu yetkili organlarımızda görüşülecektir" ifadelerini kullandı.

faik.jpg
Faik Öztrak

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN