Tarım krediye gidecekler boşuna yorulmayın! Yüzde 50 indirim olacak denilmişti: Bakın ne kadar indirim yapıldı?

Tarım krediye gidecekler boşuna yorulmayın! Yüzde 50 indirim olacak denilmişti: Bakın ne kadar indirim yapıldı?

Ailelerin pek çok üründe fiyat araştırması yaptığı zincir marketlerden biri olan Tarım Kredi Marketleri, yayınladığı 16 Ekim - 2 Kasım kataloğunda ürünlerde yüzde 50 indirim olacağını belirtmişti. Merakla beklenen Tarım Kredi Marketleri bakın ne kadar indirim yaptı?

Tarım Kredi Kooperatifleri'nin temel ihtiyaç ve temizlik ürünlerinde yüzde 50’ye varan indirim yapacağını duyurmuştu. Tarım Kredi Marketlerinin indirimli fiyatları 16 Ekim - 2 Kasım tarihleri arasında olacağı belirtilmişti. Ancak Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın “Cumhuriyetin 100. yılında marketlerden büyük indirim kampanyaları beklediğini” açıklamasının ardından Tarım Kredi Kooperatif marketlerinin duyurduğu “Büyük indirim” gerçekleşmedi.

tar2-cvwx-jpg.webp

TARIM KREDİYE GİDECEKLER BOŞUNA YORULMAYIN! YÜZDE 50 İNDİRİM OLACAK DENİLMİŞTİ: BAKIN NE KADAR İNDİRİM YAPILDI?

İndirim haberini alan vatandaş sabahın erken saatlerinde Tarım Kredi Marketlerinde soluğu aldı. Ancak vatandaş belirtilen indirimi göremedi. Süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, salça, çay, un gibi temel ihtiyaç ile deterjan, sabun, kağıt peçete ve kağıt havlu" gibi ürünleri kapsayan temel gıda ve temizlik ürünlerinde sadece, 2-3 lira indirim yapıldı. İndirim kampanyasında en fazla yüzde 27' lik indirimle domates salçasına geldi.

tar3-mobz-jpg.webp

"Enflasyonla mücadelede aile bütçenize destek olmaya devam ediyoruz" şeklinde insert basmasına rağmen çoğu vatandaş Tarım Kredi Marketlerinden eli boş olarak döndü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN