TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay'dan DEAŞ operasyonu mesajı

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay'dan DEAŞ operasyonu mesajı

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay, Yalova’da DEAŞ’a yönelik operasyonda şehit olan üç polis için başsağlığı mesajı yayımladı. Oktay, “Operasyonda şehit olan kahraman polislerimize Allah'tan rahmet; yaralanan emniyet güçlerimize acil şifalar diliyorum” dedi. Terörle mücadelenin etkin ve kararlılıkla süreceğini vurgulayan Oktay, “Emniyet Teşkilatımızın, milletimizin ve şehitlerimizin kederli ailelerinin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Fuat Oktay, Yalova’da DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda şehit düşen üç polis memuru için taziye mesajı yayımladı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Oktay, yaralanan sekiz polis ve bir bekçiye de acil şifalar diledi.

Oktay mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Yalova'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda şehit olan kahraman polislerimize Allah'tan rahmet; yaralanan emniyet güçlerimize acil şifalar diliyorum. Ülkemizin huzuru ve güvenliğini hedef alan bütün terör örgütlerine karşı mücadelemiz her zaman olduğu gibi büyük bir etkinlik ve kararlılık içerisinde sürdürülecektir. Emniyet Teşkilatımızın, aziz milletimizin ve şehitlerimizin kederli ailelerinin başı sağolsun.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN