Tekneden ateş açan iki şüpheli gözaltına alındı

Tekneden ateş açan iki şüpheli gözaltına alındı

İstanbul Boğazı'nda bir tekneden tabancayla ateş ederken görüntüleri sosyal medya üzerinde yayınlanan iki kadın, gözaltına alındı.

İstanbul Boğazı'nda bindikleri bir tekneden rastgele silahla ateş eden iki genç kızın görüntüleri sosyal medyada yayılınca gündem oldu.

Habertürk'te yer alan habere göre; görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Gasp Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda tekne üzerinde ateş eden ve sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan kişinin üniversite öğrencisi Binnur A. (23), yanındaki arkadaşının da Feyza K. (22) olduğu belirlendi.

GÖZALTINA ALINDILAR

Gözaltına alınan iki genç kız, ifadelerinde olayın haziran ayında yaşandığını, videoyu ise bir arkadaşlarının çektiğini belirtti.

Genç kızlar silahı kendilerine kaptanın verdiğini söyleyince polis, kaptan A.K.’yi de gözaltına aldı. A.K. "genel güvenliği tehlikeye atmak" suçundan işlem yapılıp serbest bırakıldı. Olayda kullanılan silah ise teknede ele geçirildi.

Binnur A. ve Feyza K. ise işlemlerinin ardından adliyeye gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN