Temel Karamollaoğlu'ndan şehit polis memuru için başsağlığı mesajı

Temel Karamollaoğlu'ndan şehit polis memuru için başsağlığı mesajı

Saadet partisi lideri Temel Karamollaoğlu, İstanbul Büyükçekmece'de şehit olan polis memuru Cihat Ermiş için başsağlığı diledi.

İstanbul Büyükçekmece'de gece saatlerinde meydana gelen silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden kahraman polis memuru Cihat Ermiş için Saadet partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayımladı.

Karamollaoğlu, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda şunları ifade etti:

5 yıldır polis olarak görev yapan Ermiş, evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan şehit Cihat Ermiş, saat 14.00'da İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’nde törenle uğurlandı. Şehit Cihat Ermiş'in naaşı Ankara'da defnedilecek.

KATİL ZANLISI DÜŞMANLARI OLDUĞUNU SÖYLEDİ

İhbara gelen ekipler kapıyı çaldı, cevap alamayınca ihbar numarasını aradılar. Polis ekibi hiçbir yanıt alamadı, içeri girmek isteyen polis memuru Cihat Ermiş göğsünden vuruldu. Gözaltına alınan katil zanlısı M.B.Ç. düşmanlarının olduğunu ve bu yüzden ateş açtığını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN