TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: Talebimiz, elektrik fiyatlarında indirime gidilmesi

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: Talebimiz, elektrik fiyatlarında indirime gidilmesi

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın elektrik faturası açıklamalarını olumlu bulduğunu söyledi. Hisarcıklıoğlu, elektrik fiyatlarında indirime gidilmesini ve özellikle küçük işletmelerin korunmasını talep etti.

Yeni yılın ilk gününde elektrikten doğal gaza, akaryakıttan gıdaya birçok alanda yapılan zamlar ilk faturalara yansırken vatandaşlar ve esnaf nefes alamaz duruma geldi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı bir televizyon programında yüksek elektrik faturalarıyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda vatandaşın yükünü hafifletecek yeni adımlar atılacağını söyledi.

''KALIN’IN AÇIKLAMALARI OLUMLU BİR GELİŞME''

Kalın'ın açıklamalarını olumlu karşılayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, twitter hesabından talepte bulundu. Hisarcıklıoğlu, "Elektrik fiyatlarıyla ilgili ülke genelinde iş insanlarımızdan da gelen şikâyet ve sıkıntılar karşısında Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın açıklamaları olumlu bir gelişme. Talebimiz, elektrik fiyatlarında indirime gidilmesi ve özellikle küçük işletmelerin korunması” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN