TOGG'un bagajını açan muhabire yetkililerden sert tepki

TOGG'un tanıtımının yapıldığı fuar alanında canlı yayın yapan muhabir, aracın bagaj kapağını açınca mühendislerin beklenmedik tepkisi ile karşılaştı. Açılan bagajı öfkeyle kapatan mühendis ise muhabire "Açmayın dedik ya" diyerek uyardı.

Türkiye'nin 2023 yılının ilk çeyreğinde piyasa sürülmesi beklenen yerli otomobili TOGG'dan yeni görüntüler gelmeye devam ediyor. TOGG'un CEO'su Gürcan Karakaş ise basın mensuplarına araç hakkında bilgiler verirken, fuar alanında da TOGG'un tanıtımı yapıldı.

Ancak canlı yayında TOGG'u tanıtan muhabir, aracın bagaj kapağını açınca bir mühendisin beklenmedik tepkisiyle karşılaştı. Açılan bagajı gören yetkili hızla bagajı kapatarak "Açmayın dedik ya" diyerek muhabire öfkelendi. Muhabir ise yetkililere canlı yayında olduğunu belirterek yayınına devam etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir