TOGG'un teslimatı hız kazandı! Toplam teslimat 808'e yükseldi: Haziran ayında rekor kırdı

TOGG'un teslimatı hız kazandı! Toplam teslimat 808'e yükseldi: Haziran ayında rekor kırdı

Yerli otomobil TOGG teslimatları tüm hızıyla devam ediyor. Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) tarafından paylaşılan 4 Haziran tarihinde açıkladığı rakamlar dikkat çekti. ODM raporuna göre nisan ayı ile birlikte teslimatı başlayan TOGG, ilk teslimlerde 306, haziran ayında ise 502 adet teslimat yapılarak toplamda 808 teslimata yükseldi. İşte tüm detaylar...

TOGG TESLİMAT VERİLERİ

Otomobil sektöründe yerli otomobilimiz TOGG teslimatları tüm hızıyla devam ediyor. Yerli ve milli otomobil TOGG, 2023 yılının ilk yarısının geride kalması halinde teslimatlar da büyük bir hız kazandı. Elektrikli otomobil satışlarındaki dev artış ile birlikte 2023 yılının ilk 6 ayında yüzde 3 oranında pay elde edildi.

Ocak - Haziran 2023 döneminde elektrikli otomobillerdeki satışlar 12 bin 792'ye ulaştı. Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) tarafından paylaşılan 4 Haziran 2023 tarihine kadar kadar ilk 6 aylık satış rakamları duyuruldu.

Paylaşılan verilere göre yerli ve milli otomobil TOGG'un haziran ayındaki satış rakamları duyuruldu. OMD satış rakamlarında daha öncesinde yer almayan haziran ayı verileri de yer aldı.

1168433.jpg

HAZİRAN AYINDA REKOR TESLİMAT

Teslimat verilerinin paylaşılmasıyla birlikte nisan ayında fiyatını duyuran TOGG, ön siparişlere göre ilk 5 aylık verilerde 306 adet teslimat gerçekleştirdi. Satış rakamlarını haziran ayı ile birlikte neredeyse 2'ye katlayan TOGG, haziran ayında 502 adetlik teslimat sağladı. 2023 yılının ilk yarısındaki toplam teslimat sayısı ise 808'e yükselmiş oldu.

1453867.webp

TOGG ZAMMI TEPKİ ÇEKTİ

Haziran ayının gelmesiyle birlikte 6 aylık teslimat verileri paylaşıldı. Toplamda 808 adet teslimat gerçekleştiren yerli otomobil fiyatları da gündemde yer aldı. TOGG fiyatlarında değişiklip yapılmayacağına dair iddialar gündemde yer alırken, temmuz ayı ile birlikte ilk zammını aldı. Haziran ayı içinde teslimat alan fakat işlemleri tamamlanmayan hak sahipleri zamdan etkilenmeyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN