TOKİ Afyon Merkez Çetinkaya kura çekilişi sonuçları isim listesi

TOKİ Afyon Merkez Çetinkaya kura çekilişi sonuçları isim listesi

Afyon Çetinkaya Mahallesi TOKİ kura sonuçları sorgulama www.toki.gov.tr/satis/tr/kura internet adresinden yapılabiliyor. TOKİ Afyon projesinde 2+1 ve 3+1 konutlar için 723 adet başvuru gerçekleştirildi. İşte, Afyon Çetinkaya TOKİ kura sonuçları isim listesi sorgulama...

TOKİ kura çekilişleri TOKİ başvuru işlemleri sonrasında gerçekleşiyor. Afyon'da koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında seyircisiz olarak yapılan kura çekimi noter huzurunda yapılırken, başvuru sahiplerinin takip edebilmesi adına TOKİ'nin resmi Youtube, Twitter, Instagram ve Facebook adresleri üzerinden de canlı olarak yayınlandı. Yapılan kura çekimi ile ilk etapta 96 adet 2+1 konutun hak sahipleri belirlenirken, ardından yapılan kura çekimi ile 48 adet 3+1 konut yeni sahiplerini buldu.

AFYON ÇETİNKAYA TOKİ KURA SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

'Yatay Mimariyle Yükselen Türkiye' kapsamında TOKİ Afyon Merkez projesinde yer alan 2+1 ve 3+1 konut belirleme kurası yapıldı. Hak sahibi, olan ev sahipleri kura çekilişi ile belirlendi.

TOKİ Afyon Çetinkaya Mahallesi kura çekilişi sonuçları isim listesine www.toki.gov.tr/satis/tr/kura internet adresinde TC kimlik numarası girilerek ulaşılabilir. Ayrıca e-Devlet üzerinden de TOKİ kura sonuçlarını öğrenmek mümkün.

AFYON ÇETİNKAYA KURA SONUÇLARI SORGULAMA SAYFASI

TOKİ DUYURULARI

TOKİ PROJELERİ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN