Toplu taşıma kartlarında yeni dönem! Artık bu kişiler ek ücret ödeyecek: Binerken bu detaya dikkat…

Toplu taşıma kartlarında yeni dönem! Artık bu kişiler ek ücret ödeyecek: Binerken bu detaya dikkat…

Toplu taşıma kartlarında yeni dönem başlıyor. Alınan yeni karar ise milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Öyle ki artık bu kişiler ek ücret ödeyecek. İşte, toplu taşımadaki yeni düzenleme…

Toplu taşımada ücretsiz ve indirimli kart kullananları ilgilendiren yeni karar açıklandı. Bu karar doğrultusunda getirilen sınırlama ile, günde 4 ücretsiz kullanım hakkını aşanlar ek ücret ödemek zorunda kalacak…

KARTLARDA SINIRLAMA DÖNEMİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ücretsiz ve indirimli seyahat kartları ile ilgili yeni bir karar aldı. Bu karar kapsamında toplu taşımada sınırsız biniş hakkı sona erdi.

toplu-tasima-kartlarinda-yeni-duzenleme.jpg

Bundan sonra 65 yaş ve üstü vatandaşlarla indirimli bilet kullanan 60 yaş ve üzeri vatandaşlara 4 biniş hakkı verilecek. 4 hakkını kullanan yolcular diğer yolculukları için ücret ödemek zorunda kalacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN