Toplu ulaşımda yeni dönem! 65 yaş ve üzerinden sonra onlara da ücretsiz biniş hakkı geldi: Hemen başvurun

Toplu ulaşımda yeni dönem! 65 yaş ve üzerinden sonra onlara da ücretsiz biniş hakkı geldi: Hemen başvurun

65 yaş ve üzerine sağlanan toplu taşımayı ücretsiz kullanma hakkının sınırları genişletildi. Alınan yeni karar doğrultusunda o gruptaki vatandaşlar da artık toplu taşımadan ücretsiz faydalanabilecek. İşte yeni kararın detayları...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, dar gelirli ailelerin çocuklarına yönelik ulaşım yardım programı başlatıldı. Söz konusu program ile, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile ayda 750 TL'ye kadar ulaşım masraflarının karşılanması amaçlanıyor.

10 MİLYON TL FON AYRILDI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı için 10 milyon TL fon ayırdı. Ayrılan fon, dar gelirli ailelerin çocuklarının ulaşım masraflarına destek olmak için kullanılacak.

toplu-ulasimda-yeni-donem.jpg

Dar gelirli aileler, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na başvuruda bulunarak söz konusu destekten yararlanabilirler. Konuyla ilgili detaylı bilgiye bakanlığın resmi web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN