Trafikte dehşet anları! Magandalar kuryeyi defalarca darbetti

Trafikte terör estiren magandalara bir yenisi İstanbul'dan eklendi. Esenyurt'ta iki şahıs yol verme nedeniyle tartıştıkları kuryeye defalarca yumruk attı. Dehşet anları cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Esenyurt Mehterçeşme Mahallesi Ufuk Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre seyir halindeki motosikletli kurye ile otomobil sürücüsü arasında yol tartışması çıktı.

Tartışmada araçtan inen iki kişi, defalarca yumruk atarak kuryeye vurmaya başladı. Ortalık bir anda karışırken kavgaya çevredeki vatandaşlar müdahale etti. Taraflar, vatandaşların araya girmesi ile sakinleştirildi. Yaşanan o anlar ise başka bir araç içindeki vatandaşın cep telefonu kamerası ile saniye saniye görüntülendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN