Tuğçe uğradığı bıçakla saldırıda katledildi: Katil yine erkek arkadaş!

Tuğçe uğradığı bıçakla saldırıda katledildi: Katil yine erkek arkadaş!

Eskişehir'de evinin önünde uğradığı bıçaklı saldırıda katledilen 25 yaşındaki Tuğçe Can'ın katilinin, erkek arkadaşı Onur K. olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan zanlının emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Kadınlara yönelik nefret söylemleri ve şiddetin yaygınlaşmasıyla, Türkiye her gün yeni bir kadın cinayetine uyanır hale geldi. Son olarak dün, Eskişehir'in Yenibağlar Mahallesi Hacı Hüsnü Sokak’ta meydana gelen olayda, 25 yaşındaki Tuğçe Can, yaşadığı apartmana girerken uğradığı bıçaklı saldırıyla öldürüldü.

Olayın ardından İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin başlattığı çalışma sonucu maktul Tuğçe Can’ın katil zanlısının, yaklaşık 1 buçuk aydır erkek arkadaşı olan Onur K. olduğu tespit edildi. Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Onur K., ekiplerin çalışmaları sonucu yakalandı.

Gözaltına alınan zanlının emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN