Tunç Şatıroğlu'ndan korkutan uyarı! "Ocak ayında felakete hazır olun, alımları bitirin"

Tunç Şatıroğlu'ndan korkutan uyarı! "Ocak ayında felakete hazır olun, alımları bitirin"

Hayat pahalılığının her geçen gün arttığı bu günlerde insanlar almak istediği çoğu eşyayı fiyatlardan dolayı erteleyerek almıyor. Bu konu kapsamında Tunç Şatıroğlu, korkutan bir uyarıda bulundu! Şatıroğlu, “Ocak ayında felakete hazır olun, alımları bitirin” diyerek tüketiciye çağrıda bulundu. İşte konuya ilişkin detaylar…

Birçok insan almak istediği çoğu eşyayı fiyatlarından dolayı almayarak ertelemeyi tercih ediyor. Fiyat düşüşlerinin yaşanacağını düşünerek alınan bu kararlar ne kadar doğru diye düşünülürken Tunç Şatıroğlu, tüketicilere önemli uyarılarda bulundu. Seçimlerden önce ihtiyaç dahilinde her şeyin alınmasını tavsiye eden isim, ilerleyen günlerde harcamalardan daha çok kısılması gerekeceğini ifade etti.

“ERTELEDİĞİNİ EŞYALARI ALIN”

Tunç Şatıroğlu, tüketiciler için önemli açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda ertelenen eşyaların hemen alınması gerektiğini söyleyen Şatıroğlu, “Almak istediğiniz ama ertelediğiniz eşyalar varsa hemen alın. İthal bir ürün alacaksanız bugün alın. Mümkünse taksitle alın. Döviz kuru arttığında bir zam dalgası daha gelir” paylaşımında bulundu.

yeni-proje-27.jpg

“UYARIMI DİNLEYENLER KAZANÇLI ÇIKTI”

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce zam dalgasının yaşanacağını ve bu kapsamda tüketicilerin ihtiyacı olduğu eşyaları bekletmeden alması gerektiğini vurgulayan isim, haklı çıktığını dile getiren bir paylaşım yaptı.

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda mevduat faizleri artış gösterirken harcamalardan mümkün olduğunca kısılması gerektiğini ifade eden Şatıroğlu, şu uyarılarda bulundu:

“Seçimden önce alacağınızı alın uyarımı dinleyenler kazançlı çıktı. Şimdi artık tasarruf zamanı. Mevduat faizleri de artarken mümkün olduğu kadar harcamaları kısmak lazım. Ücretler ocak ayında beklediğinizden daha az artabilir. İşten çıkartmalar olabilir. Açılmamak lazım.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN