Türkiye cuma gecesi yatacak, cumartesi sabahı bambaşka uyanacak! Eve geri dönmek için can atacaksınız..

Türkiye cuma gecesi yatacak, cumartesi sabahı bambaşka uyanacak! Eve geri dönmek için can atacaksınız..

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sosyal ağlardan Türkiye'nin cuma gününe ait hava şartlarını ilgilendiren çarpıcı bir açıklamada bulundu. Esasen, Marmara bölgesinde yer alan şehirlerimiz Kocaeli, İstanbul, Sakarya, Yalova, Bursa'ya etki edecek olan bu durum, Türkiye'nin genelinde cumartesi gününe de yansıyacak şekilde hissedilecek.

Soğuk hava dalgalarının Türkiye'ye girişiyle şehirlerimizde hissedilir derecede etkiler ortaya çıkmaya başladı. İstanbul'da cumartesi günü kar yağışı olasılığı sürüyor. Herkes bu gelişmeleri büyük bir merak ve heyecanla takip etmekte.

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, X platformu üzerinden cuma ve cumartesi günleri için dikkate değer bilgiler paylaştı. Marmara bölgesinde yer alan Kocaeli, İstanbul, Sakarya, Yalova, Bursa gibi şehirlerimiz bu durumdan etkilenecek, fakat Türkiye genelinde cumartesi günü de bu durumdan nasibini alacak.

Kerem Ökten, "Cuma akşamından itibaren İstanbul, Cumartesi gününü içine alarak en soğuk günü yaşayacak. O arada yağan kar, yere yapışır..." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN