Türkiye'nin belalısı 27 Ekim'de geri dönüyor! Kerem Ökten duyurdu: Herkes tedbirini alsın

Türkiye'nin belalısı 27 Ekim'de geri dönüyor! Kerem Ökten duyurdu: Herkes tedbirini alsın

Türkiye için tehlike çanları çalıyor. Kerem Ökten'in son dakika paylaşımı ile herkes tedbirini alsın. Türkiye'de 27 Ekim tarihinden itibaren etkisini gösterecek. Kerem Ökten tarafından, "Dikkatli olmak gerekir!" ifadeleriyle tehlikeli hava olayı paylaşıldı. İşte tüm detaylar...

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, 27 Ekim tarihini işaret ederek uyarılarda bulundu. Paylaşımında, "Dikkatli olmak gerekir!" ifadeleriyle, herkesi tedbirli olmaya davet ediyor. O tarihte dışarı, mecbur olmadığınız sürece dışarıya çıkmayın.

DIŞARIYA ADIM DAHİ ATMAYIN!

Meteoroloji kaynakları ve uzmanları tarafından kötü haberler gelmeye devam ediyor. Afrika'nın balkanlar karşısında üstün gelmesiyle yükselen sıcaklıklar, bu kez rüzgarın şiddetiyle kavurucu hale gelecek. Kerem Ökten tarafından yapılan paylaşıma göre, o tarihte dışarıya adımını adan pişman olacak.

Türkiye'nin başından bela eksik olmuyor. Meteoroloji uzmanı tarafından tarih verilerek duyurulan tehlikeye karşı herkes tedbirini alsın. Sonbahar mevsimi ile birlikte sık sık göreceğimiz tehlikeli hava olaylarında bu kez 27 Ekim işaret edildi. Belirtilen tarihten itibaren ülkemize giriş yapacak.

thumbs-b-c-ff61447099b33426de7e23d7632ce441.jpg

LODOS BELASI GELİYOR

Uzmanlar tarafından gelen uyarılara bir yenisi daha eklendi. Sosyal medya platformu üzerinden sık sık meteoroloji paylaşımlarında bulunan Kerem Ökten, 27 Ekim tarihini işaret ederek tehlikeli olacağını söyledi.

Belirtilen tarihten itibaren Türkiye sınırlarından girecek olan "Lodos" belası için uyarılarda bulundu. Kerem Ökten'in paylaşımında yer alan ifadeler ise şu şekilde;

"Lodos, Topraklarımızda esen en güçlü rüzgârdır. 27 Ekim'de bir Lodos belâsı var. Dikkatli olmak gerekir..."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN