Türkiye'nin en zehirli yılanı! O ilimize akın etmeye başladılar... Her taraftan çıkıyorlar, istila başladı!

Türkiye'nin en zehirli yılanı! O ilimize akın etmeye başladılar... Her taraftan çıkıyorlar, istila başladı!

Yaz ayları ile birlikte yılanlar kış uykularından uyandı. Avlanmak için doğaya akın eden yılanlar bu sefer herkesi şoke etti. Ülkemizde sıklıkla görülen yılanlar bu sefer akın etmeye başladı. Türkiye'nin en zehirli yılanı! Her taraftan çıkıyorlar. O ilimizde akın etmeye başladılar. Uzmanlar uyardı, gördüğünüz gibi kaçın!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Kış uykusundan uyanan yılanlar avlanmak için doğaya salınırken gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Türkiye'nin en zehirli yılanı! Her taraftan çıkmaya başladılar. O ilimize akın başladı. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Yılan istilası başladı.

ghhghg-2023-06-07t124640-247.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Havaların ısınmasıyla birlikte yuvalarından çıkan yılanlar dehşet saçmaya devam ediyor. Bilecik'ten gelen son görüntüler ise herkesi şoke etti.

TÜRKİYE'NİN EN ZEHİRLİ YILANI

Her deliğe giren yılanlar bu sefer Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, yol kenarındaki yeşil alanda park edilen aracın içerisinde görüldü. Aracın arka davlumbazında tespit edilen yılan için ekipler bölgeye geldi. Uzun uğraşlar sonucunda yılan olduğu yerden çıkarıldı.

gffgfg-8.jpg

O İLİMİZE AKIN ETMEYE BAŞLADILAR

Yılanı zarar görmeden çıkaran ekipler gerekli kontroller sonrası yılanı doğal ortamına bıraktı. Yapılan araştırmalarda yılanın zehirli olduğu tespit edildi ve bölge halkı yılan saldırılarına karşı uyarıldı. Uzmanlar özellikle yaz aylarında yılan vakaların daha da artacağını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN