Türkiye’nin Gazze için gönderdiği yardım uçakları Mısır’a ulaştı

Türkiye’nin Gazze için gönderdiği yardım uçakları Mısır’a ulaştı

Bakan Koca, Türkiye'den havalanan ve Gazze için yardım malzemeleri taşıyan iki uçağın Mısır'a ulaştığını açıkladı. Koca, ayrıca tıbbi malzeme, yoğun bakım ekipmanları ve jeneratörlerden oluşan 2 uçağın daha yarın Gazze için Mısır’a uçuşunun gerçekleşeceğini belirtti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı X'ten yaptığı paylaşımda Gazze’ye tıbbi malzeme, yoğun bakım ekipmanları ve jeneratörler taşıyan iki uçağın Mısır’a ulaştığını duyurdu.

Bakan Koca, “Dün uçuşu planlanan 4 uçaktan 2’si bu sabah Mısır El Ariş Havalimanı’na ulaştı. Ayrıca tıbbi malzeme, yoğun bakım ekipmanları ve jeneratörlerden oluşan 2 uçağın daha yarın Gazze için Mısır’a uçuşu planlanıyor. İnsani sorumluluğumuz burada bitmiyor, devamı var” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN