Türkiye’nin o lezzeti talep patlaması yaşıyor! Turistler sırf onun için akın ediyor: Kilosunu 500 TL’den kapan gidiyor

Türkiye’nin o lezzeti talep patlaması yaşıyor! Turistler sırf onun için akın ediyor: Kilosunu 500 TL’den kapan gidiyor

Lezzetleriyle damaklarda şenlik yaratan Türkiye’nin o lezzeti talep patlaması yaşıyor. Öyle ki bu lezzeti bilen turistler sırf onun için akın ediyor. Kilosu 500 TL’ye satılan o lezzet kapış kapış gidiyor…

Sağlık için faydalı olan çeşitli besinler var. Bu besinlerden toplanan ve vücutta bir araya getirilen besin değerlerini, zengin içeriğe sahip tek bir üründen toplamak da mümkün. İşte bu besin de tam olarak öyle. Mineral ve vitamin bombası olarak görülen besinin faydalarını duyan turistler de sırf onu almak için Türkiye’nin o iline akın ediyor…

DİVLE OBRUK PEYNİRİ

Anadolu’ya has bir lezzeti olan Divre obruk peyniri, resmen satış rekorları kırıyor. Türkiye’nin en ünlü lezzetlerinden olan peynir, cilt, saç ve kemikler için oldukça faydalı.

divle-obruk-peyniri-1.jpg

Sütun şeklindeki yağ yapısıyla mayalanan bu peynir, kalp dostu özelliği ve düşük yağ oranıyla dikkat çekiyor. İçerisindeki yağlar kalp dostu olduğu için güvenle tüketilen peyniri dozunda tüketmek, sağlık için inanılmaz faydalar sağlıyor.

divle-obruk-peyniri-2.jpg

DÜNYANIN İLK 5 PEYRİNİ ARASINDA

Kan akışını dengelemeye yarayan Divle Obruk peyniri, damar tıkanıklığının da önüne geçiyor. Dünyanın ilk beş peyniri arasında yer alan peynir, mağarada olgunlaşan özel bir tür. Hafızayı güçlendiriyor, beyin damarlarını besliyor ve daha birçok fayda sağlıyor. Ayrıca peynirin serotonin ismi verilen mutluluk hormonu salgıladığı da biliniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN