Türkiye'ye kar nihayet geliyor! Meteoroloji kar yağışlarının başlayacağı tarihi verdi: 9 gün sonra kar geliyor

Türkiye'ye kar nihayet geliyor! Meteoroloji kar yağışlarının başlayacağı tarihi verdi: 9 gün sonra kar geliyor

Meteoroloji tarih vererek kar yağışını duyurdu! Türkiye'nin bir çok yerinde kar yağışı etkili olmaya başlayacak! Tam 9 gün sonra kar yağışı başlıyor...

Meteoroloji verilerine göre, kar yağışları ve donla birlikte kış mevsimi o gün geliyor. Özellikle kar yağışlarının, Türkiye'nin bir çok yerinde etkili olması bekleniyor.

KAR YAĞIŞLARI GELİYOR

kar-ne-zaman-yagacak1-002.png

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, yaptığı açıklamayla kar yağışlarının önümüzdeki günlerde başlamasının beklendiğini belirtti. Ökten, özellikle geceleri şiddetli don ve buzlanmanın yaşanabileceği uyarısında bulundu.

20 KASIM'DA KAR YAĞIŞLARI BAŞLAYACAK

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, X hesabından yaptığı paylaşımda, "20 Kasım'dan itibaren Kış gelme ihtimali var. Kar yağışları ve özellikle geceleri şiddetli don ve buzlanma görülebilir..." ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN