Türkiye'ye perşembe günü uyarısı! Perşembe gece uyuyacağız cuma sabahı böyle kalkacağız: Resmi uyarı yapıldı

Türkiye'ye perşembe günü uyarısı! Perşembe gece uyuyacağız cuma sabahı böyle kalkacağız: Resmi uyarı yapıldı

Resmi kurum tarafından cuma sabahına uyarı geldi. Ülke genelinde yapılan uyarılarda, sabah saatlerinde dikkatli olunması gerektiği paylaşılıyor. Perşembe günü gece uyuyanlar sabaha bu şekilde kalkacak. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Soğuk kış mevsiminin ikinci ayından uyarı yapıldı. Ülke genelinde yapılan uyarılarda cuma sabahı işaret edildi. Gece uyuyanlar farklı bir sabaha uyanacak. İşte o uyarı...

SABAH SAATLERİNE DİKKAT

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, şubat ayının ilk gününden uyarısını yaptı. Perşembe günü ülke genelinde güneşli bir hava bekliyor. Kar bekleyen milyonlarca vatandaşa kötü haber gelirken, cuma sabahı için uyarı geldi. Perşembe günü gece uyuyanlar sabaha sırlar dünyasında uyanacak. Özellikle sabah saatlerine işe gideceklerin tedbirli olması konusunda uyarı yapıldı.

0006buyuk.png

SICAKLIKLAR ARTIYOR

Günlük hava durumu raporuna göre yurt genelinde sıcaklıklar artış gösterecek. Batı kesimlerinde sıcaklık mevsim normallerinde seyrederken, doğu kesimlerinde mevsim normallerinin zaman zaman altına düşecek.

1 Şubat 2024 Perşembe günü ve Cuma günü için uyarılar geldi. Gece saatlerinde başlayan soğuğun etkisiyle ülke genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Ayrıca günün sabah saatlerinde yoğun pus ve sis dolayısıyla trafiğe çıkacaklara uyarılar yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN