Ünlüler Türkiye’yi bıraktı bu ülkeden ikişer üçer ev alıyor! Hem ucuz hem yakında AB’ye girecek

Ünlüler Türkiye’yi bıraktı bu ülkeden ikişer üçer ev alıyor! Hem ucuz hem yakında AB’ye girecek

Son zamanlarda, Türk ünlüler ve yatırımcılar arasında yurt dışından ev satın alma eğilimi dikkat çekici bir artış gösterdi. Ünlüler başta olmak üzere biraz birikimi olan bu ülkeyi mesken etti. Anında oturum alabiliyorsunuz…

Türkiye’nin dışında, özellikle Kuzey Makedonya, Karadağ, Malta ve Yunanistan gibi ülkeler, gayrimenkul alımı karşılığında hızlı ve kolay bir şekilde oturum hakkı sunarak bu kişilerin ilgisini çekiyor.

img-4157.jpeg

Kuzey Makedonya ve Karadağ, gayrimenkul yatırımcılarına oturum hakkı tanıma konusunda özellikle cömert politikalarıyla ön plana çıkıyor. Bu iki ülkenin yanı sıra, Malta ve Yunanistan da benzer avantajlar sunarak, uluslararası alanda hareket kabiliyeti ve iş imkanları arayan ünlüler için cazip hale geliyor.

img-4158.jpeg

Bu ülkelerde ev sahibi olmak, ünlü kişilere sadece bir yaşam alanı sunmakla kalmıyor, aynı zamanda uluslararası seyahatler ve iş ağları kurma konusunda büyük kolaylıklar sağlıyor. Ayrıca, bu ülkelerin gayrimenkul piyasalarına da olumlu katkılarda bulunuyor.

Özellikle Türkiye’den Kuzey Makedonya ve Karadağ’a olan ilgi son dönemde artış gösterdi. Bu iki ülke, hem turistik cazibeleri hem de ekonomik avantajlarıyla Türk vatandaşlarının gözdesi haline geldi.

Kuzey Makedonya, tarihi ve kültürel mirasıyla ziyaretçilerini büyüleyen, ekonomik olarak da gelişmekte olan bir ülke olarak öne çıkıyor. Ohri Gölü ve başkent Üsküp, Türk ziyaretçilerin özellikle ilgisini çeken yerler arasında.

Karadağ ise, muhteşem doğal güzellikleri ve deniz turizmi imkanlarıyla biliniyor. Yaz aylarında birçok turistin uğrak yeri olan bu ülke, Türk tatilciler için de popüler bir destinasyon. Gayrimenkul yatırımı ve emeklilik planları açısından da Türk vatandaşları tarafından tercih ediliyor.

Bu gelişmeler, Türk ünlülerin ve yatırımcıların yurt dışında gayrimenkul edinme konusunda neden bu kadar ilgili olduklarını ve bu ülkelerin neden bu kadar popüler hale geldiğini açıkça ortaya koyuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN