Usulsüzlüğün adresi bu sefer Bingöl: Jandarma CHP heyetini köyden çıkardı

Usulsüzlüğün adresi bu sefer Bingöl: Jandarma CHP heyetini köyden çıkardı

Türkiye bir kez daha sandık başına gitti. Bingöl'ün Çavuşlar köyüne kayıtlı ama yurt dışında yaşayan seçmenler yerine toplu oy kullanıldığı iddia edildi. Yeni Yerleşim İlkokulu’ndaki 1282 nolu sandıktaki usulsüzlük ihbarı üzerine CHP heyeti Çavuşlar köyüne gitti. Toplu oy kullandıkları iddia edilen grup, CHP'li heyete "Burası Çavuşlar giremezsiniz. Biz açık da kullanırız kimseyi ilgilendirmez" diyerek saldırdı.

Toplu oy ihbarı sonrası Bingöl'ün Çavuşlar köyüne giden CHP heyeti saldırıya uğradı. Toplu oy kullanan grup, heyete "Burası Çavuşlar giremezsiniz. Biz açık da kullanırız kimseyi ilgilendirmez" dedi. Jandarma ise CHP heyetini köyden çıkardı.

'BİZİ TAHLİYE ETTİLER"

CHP heyetinde bulunan Servet Ayık, saldırı ile ilgili şu bilgileri sosyal medya hesabından paylaştı: Çavuşlarda saldırıya uğradık jandarma sayısı yetersiz olduğu için saldırganlara engel olmak yerine bizleri köyden tahliye ettiler ..! Bu seçim tarihe kara leke olarak geçecek, demokrasi,hukuk katlediliyor. Bu seçim meşru değildir..!

Çavuşlarda saldırıya uğradık jandarma sayısı yetersiz olduğu için saldırganlara engel olmak yerine bizleri köyden tahliye ettiler ..!#Secim @kilicdarogluk @herkesicinCHP

'AÇIK DA KULLANIRIZ KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ'

13. cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda oy kullanma işlemleri devam ederken usulsüzlük ihbarları da geliyor. Bu ihbarlar üzerine sosyal medya kullanıcıları ihbarlar yaparak, durumu detayları ile sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Bingöl'ün Çavuşlar köyünde toplu oy iddiaları üzerine köye giden CHP heyetine "Burası Çavuşlar giremezsiniz. Biz açık da kullanırız kimseyi ilgilendirmez" denilerek saldırıldı. Jandarma ise CHP heyetini köyden çıkardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN