Velileri üzecek öğrencileri sevindirecek haber! O illerde okullar tatil edildi, Bolu, İstanbul, Zonguldak, Sinop...

Velileri üzecek öğrencileri sevindirecek haber! O illerde okullar tatil edildi, Bolu, İstanbul, Zonguldak, Sinop...

Velileri üzecek, öğrencileri ise sevindirecek haber verildi! O illerde okullar tatil edildi! Bolu, İstanbul, Zonguldak, Sinop... Hangi illerde okullar tatil? Okulların tatil olduğu iller belli oldu...

Yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün bazı illerde eğitime ara verilmesine neden oldu. Çalışan veliler için ise okulların tatil olması nedeniyle çocuklarını emanet edebilecekleri yer konusunda sıkıntıların ortaya çıktığı biliniyor. 20 Kasım 2023 Pazartesi günü için okulların tatil edildiği iller nereler? Hangi illerde okullar tatil oldu? İstanbul, Bolu, Zonguldak, Sinop...

İSTANBUL'UN O İLÇESİNDE OKULLAR TATİL

İstanbul'da akşam saatlerinde başlayan yağış ve soğuk hava koşulları, Şile ilçesindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verilmesine sebep oldu.

20 KASIM PAZARTESİ OKULLARIN TATİL OLDUĞU İL VE İLÇELER

okullar-tatil-mi.webp

Aynı şekilde, Bolu Valiliği, il genelindeki olumsuz hava şartları nedeniyle pazartesi günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu.

Zonguldak'ta yaşanan şiddetli yağış, fırtına ve kar yağışı, il genelindeki eğitim ve öğretime 1 gün ara verilmesine yol açtı. Düzce'nin Yığılca ilçesinde de benzer bir durum söz konusu oldu.

Batman'da meydana gelen sel nedeniyle valilik, eğitim ve öğretime 1 gün ara verildiğini duyurdu.

Amasra, Karabük, Sinop ve Bismil gibi birçok ilçe de olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitim öğretime bir gün ara verme kararı aldı. Bu kararlara paralel olarak kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personel de idari izinli sayılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN