Yapay zekanın gözünden Erdoğan!

Saadet Partisi sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söyledikleri gerçek olsa nasıl olurdu, #YapaysaErdoğanYapay diyerek yapay zeka ile gösterdi. Erdoğan’ın söylemleri ile ülkemizin gerçekleri arasındaki çelişki çarpıcı şekilde gözler önüne serildi.

Saadet Partisi sosyal medya hesaplarından bugün yayınladığı videoda; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söyledikleri gerçek olsa nasıl olurdu, #YapaysaErdoğanYapay diyerek yapay zeka ile gösterdi.

Yayınlanan videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan yapay zeka ile pilot, astronot, öğretmen, doktor, alışveriş yapan vatandaş gibi farklı şekillerde gösterildi, kendi sözlerinin muhatabı oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söylemleri ile ülkemizin gerçekleri arasındaki çelişki çarpıcı şekilde gözler önüne serildi.

Saadet Partisi; ekonomiden depreme, hakaretten uçuk vaatlere kadar birçok konuyu ele aldığı videoyu “Görüntüler yapay zekanın; yaşananlar tek aklın ürünü!” diyerek bitirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN