Yarın hava nasıl olacak? 26 Mart Cumartesi İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu

Yarın hava nasıl olacak? 26 Mart Cumartesi İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu

26 Mart Cumartesi gününün hava durumu vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yarının hava durumu açıklandı. Peki yarın hava nasıl olacak? İşte detaylar...

'Yarın hava nasıl olacak?' sorusunun cevabı vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. İl il hava durumunu sizler için hazırladık. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, ülkemiz genelinde mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor.

YARIN HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın kuzey ve doğusu, Doğu Akdeniz, (Sivas hariç) İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu’nun batısı ile Afyonkarahisar, Kütahya, Isparta, Malatya, Erzurum, Ağrı, Iğdır ve Siirt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Marmara’nın kuzeyi, Doğu Akdeniz, Karadeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu’nun batısında yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların, Osmaniye, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Adıyaman çevreleri ile Adana ve Hatay’ın kıyı kesimlerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. Kuzey, iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

YARIN İSTANBUL'DA HAVA NASIL OLACAK?

İstanbul'da yarın hava sıcaklığı en düşük 4 en yüksek 10 derece olacak. En düşük nem oranı %72, en yüksek nem oranı ise %91 olacak.

İSTANBUL 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

screenshot-1.jpg

YARIN ANKARA'DA HAVA NASIL OLACAK?

Ankara'da yarın hava sıcaklığı en düşük 0, en yüksek 6 derece olacak. En düşük nem oranı %46, en yüksek nem oranı ise %83 olacak.

ANKARA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

screenshot-2.jpg

YARIN İZMİR'DE HAVA NASIL OLACAK?

İzmir'de yarın hava sıcaklığı en düşük 7, en yüksek 18 derece olacak. En düşük nem oranı %45, en yüksek nem oranı ise %92 olacak.

İZMİR 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

screenshot-3.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN