Yarına kadar depoları doldurun! Gece yarısı mazota büyük zam geliyor, yeni zamlı fiyatlar herkese kontak kapattıracak

Yarına kadar depoları doldurun! Gece yarısı mazota büyük zam geliyor, yeni zamlı fiyatlar herkese kontak kapattıracak

Mazota büyük zam geliyor! Yarına kadar depoları doldurun! O saatten itibaren rekor kırılacak! Araba sahiplerini bıktıran bir zam daha! Yeni zam herkese kontak kapattıracak...

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlara bir yenisi eklendi. LPG'ye gelen zammın ardından şimdi de motorine güncelleme yapılacak. Yeni yılda ÖTV zammının ardından brent petrol ve dolar kurundaki artışın etkisiyle 20 Ocak Cumartesi günü saat 00.00'dan itibaren motorine zam bekleniyor.

MOTORİN FİYATLARI REKORU GÖRECEK

SON DAKİKA: Akaryakıtta tabelalar değişti! Motorine indirim geldi (20 Eylül güncel mazot, benzin ve LPG fiyatları) - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Halk'ın haberine göre, 20 Ocak tarihi itibarıyla beklenen zam 1 lira 15 kuruş olacak.

Bu zamla birlikte Ankara'da motorin fiyatları 40 lira 77 kuruşa yükselecek, İstanbul'da ise 40 lira 11 kuruştan satışa sunulacak. Motorin fiyatlarının 40 TL'yi aşmasıyla rekor seviyeye ulaşmış olacak.

BENZİNE ZAM GELECEK Mİ?

Bakanlıktan akaryakıtta ÖTV artışına ilişkin açıklama - Gündem Haberleri

Benzine gelecek zamla ilgili henüz net bir bilgi olmasa da brent petrol ve dolar kurundaki artışlar nedeniyle benzine de zam gelmesi öngörülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN