Yediiklim eğitim yayınları kime ait, sahibi kimdir?

Yediiklim eğitim yayınları kime ait, sahibi kimdir?

Geçtiğimiz günlerde KPSS sınavına giren pek çok aday Yediiklim Yayınları'nın 2022 KPSS sorularını daha önceden paylaştığı iddialarını ortaya attı. Gündeme bomba gibi düşen iddia ile birlikte Yediiklim Yayınları'nın hazırlamış olduğu videolar da KPSS sorularının yer aldığı söyleniyor. İddiaların öne sürülmesi ile birlikte Yediiklim Yayınları hakkında araştırmalar da hız kazandı. İşte Yediiklim Yayınları hakkında merak edilenler…

KPSS sorularını kopya olduğu öne sürülürken Yediiklim Yayınları'nın daha önce paylaşmış olduğu videolar da KPSS sorularının yer aldığı ifade edildi.31 Temmuz 2022 tarihinde KPSS lisans sınavında çıkan soruların bir bölümünün Yediiklim Yayıncılık tarafından daha önce yayınlandı iddia ediliyor. Konu hakkında ÖSYM'den herhangi bir açıklama yapılmazken Yediiklim Yayıncılık konu hakkında henüz bir açıklama yapmadı. Ortaya atılan iddialar üzerine Yediiklim Yayıncılık hakkında araştırma yapılmaya başlandı. İşte Yediiklim Yayınları hakkında merak edilenler…

Yediiklim Yayıncılık kime ait?

KPSS sorularını kopya olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düşerken Yediiklim Yayıncılık hakkında da araştırmalar hız kazandı.

2003 senesinde yayıncılık hayatına dergi ile başlayan Yediiklim ailesi yayınları ve kadroları ile birlikte büyümeye devam ediyor. Kurulduğu günden bugüne kadar kalitesinden ödün vermezken amaçları doğrultusunda da ilerlemeye devam etmektedir. Daha yükseğe ve daha iyi yönelmeyi amaçlayan Yediiklim Yayıncılık, insan emeğine ve zamanına değer vererek ticari kaygılardan çok başarılı olmayı hedeflemektedir. Yediiklim Yayıncılık öğrencileri başarıya ulaştırmayı temel ilke olarak belirlemektedir.

Yediiklim Yayıncılık soruları

Yenilikçi ve birliktelik ruhu ile Yediiklim Dershaneleri ve yayınları olarak yollarına devam etmektedir. Yediiklim Yayıncılık, 7 ayrı bölge ve yedi ayrı iklimden beslendiğini ve bu farklılıkları zenginlik düşüncesi ile sentezleyerek yayınlarında yer verdiğini ifade etmektedir.

10 yıldan daha fazla bir süre içerisinde öğrencilerin ihtiyaç ve tercihlerini göz önünde bulundurarak yayıncılık hayatına devam eden Yediiklim, yayın yelpazesini de genişletmektedir. KPSS, ALES, YDS, SPK, GYS,JANA, İş Güvenliği, Polis Akademisi yayınları ile yeni fikirler sunmaya ve yeni alanlar ortaya çıkarmaya devam etmektedir.

Erdoğan Kpss Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan KPSS açıklaması yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KPSS'de yaşanan kopya soru iddiaları üzerine çalışma başlatılması için talimat verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Denetleme Kurulu tarafından 2022 yılında yapılan KPSS ile ilgili inceleme başlatılacağını ifade etti. Erdoğan, yapılan incelemeler sonrasında elde edilen verilerin titizlikle değerlendirerek gerekli adımların atılacağını dile getirerek, tek bir kişinin bile mağdur olmasına müsaade etmeyeceklerini ifade etti. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN