Yeneroğlu: 1915’te yaşanan tarifsiz acıları yüreğimde hissediyorum

Yeneroğlu: 1915’te yaşanan tarifsiz acıları yüreğimde hissediyorum

DEVA Partili Yeneroğlu, sosyal medya hesabından 24 Nisan paylaşımını yaparak "1915’te yaşanan tarifsiz acıları yüreğimde hissediyor, Ermeni halkının derin üzüntüsünü paylaşıyorum." dedi.

DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, sosyal medya hesabı Twitter'dan 24 Nisan'la ilgili paylaşımda bulundu. Yeneroğlu, "1915’te yaşanan tarifsiz acıları yüreğimde hissediyor, Ermeni halkının derin üzüntüsünü paylaşıyorum. Kaybettiklerimizin yasını “biz ve onlar” ayrışması gütmeden tutabildikçe yaralarımızı sarabileceğiz. 'Biz ve onlar' arasında acı hiyerarşisi kura kura kadim acılarımızı konuşamaz hale geldik. Bu topraklarda yaşanan acının yasını tutmaya ne yazık ki hala çok uzağız. Asırlarca birlikte yaşamış Türk ve Ermeni toplumları, yaşanan acıları kin ve nefrete düşmeden konuşabilmeli." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (25)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
25 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN