Yeniden Refah ile AK Parti bayramlaştı: Bizim yüzümüzden kaybettiğiniz belediye yok çok şükür

Yeniden Refah ile AK Parti bayramlaştı: Bizim yüzümüzden kaybettiğiniz belediye yok çok şükür

AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız başkanlığındaki heyet, Yeniden Refah Partisi'ne bayram ziyaretinde bulundu. Sohbet sırasında 'Biraz da siyasete girelim' diyen YRP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Uğurlu, 31 Mart yerel seçim sonuçlarına ilişkin "Seçimlerde çok şükür başarı yakaladık üçüncü parti olduk. Bizim yüzümüzden kaybettiğiniz belediye yok çok şükür" diye konuştu.

AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız başkanlığındaki heyet, Yeniden Refah Partisi'ne bayram ziyaretinde bulundu.

Sohbet sırasında 'Biraz da siyasete girelim' diyen Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Uğurlu, 31 Mart yerel seçim sonuçlarına ilişkin, "Seçimlerde çok şükür başarı yakaladık, üçüncü parti olduk. Televizyonda izlediğimiz AK Parti taraftarı birçok gazeteci şunu söylediler; 'Hiçbir yerde YRP yüzünden AK Parti belediye kaybetmedi.' Biz bundan rahatladık, mutlu olduk. Bizim yüzümüzden kaybettiğiniz belediye yok çok şükür" diye konuştu.

Yeniden Refah Partisi de, bayramlaşmak amacıyla gelen heyetleri, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Uğurlu, STK ile İlişkiler Başkan Yardımcısı Seçim Aydın, Kadın Kolları'ndan Kevser Vural Yıldız ve Ayşegül Kapukaya'dan oluşan heyet ağırladı.

Yeniden Refah Partisi'ni sırasıyla Zafer Partisi, Vatan Partisi, AK Parti, MHP ve DEVA Partisi heyetleri de ziyaret etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN