Yeniden Refah Partisi'nin 57 belediye başkan adayı daha belli oldu: İstanbul, Ankara ve İzmir'de...

Yeniden Refah Partisi'nin 57 belediye başkan adayı daha belli oldu: İstanbul, Ankara ve İzmir'de...

Yeniden Refah Partisi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Diyarbakır, Mersin ve Karaman başta olmak üzere 57 belediye başkan adayını daha açıkladı. Partiden yapılan yazılı açıklamada İstanbul, Ankara ve İzmir büyükşehir belediye başkanlıklarına ilişkin ittifak görüşmelerinin sürdüğü kaydedildi.

31 Mart 2024 yerel seçimlere sayılı günler kala partiler adaylarını açıklama devam ediyor. Yeniden Refah Partisi yaptığı yazılı açıklamada Diyarbakır, Mersin ve Karaman başta olmak üzere 57 belediye başkan adayını daha ilan etti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın katılımıyla dün genel merkezde düzenlenen aday tanıtım toplantısında; Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hikmet Kaplan,

hikmet-kaplan.jpeg
Hikmet Kaplan

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İzzeddin Alkan,

izzeddin-alkan.jpeg
İzzeddin Alkan

Karaman Belediye Başkan Adayı Durdu Elif Çeliktaş kamuoyuyla paylaşıldı.

durdu-elif-celiktas.jpeg
Durdu Elif Çeliktaş

Açıklamada, İstanbul, Ankara ve İzmir büyükşehir belediye başkanlıklarına ilişkin ittifak görüşmelerinin sürdüğü kaydedildi.

İşte Yeniden Refah Partisi'nin il bazlı büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkan adayları:

8460496.jpg

8460497.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN