Yılan avcısı adam Ankara’dan çıktı! 3 metre sıçrıyorlar... Hintliler halt etmiş

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakaları vatandaşları tedirgin ederken gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Genelde Avrupa ve Hindistan'da yaygın olarak görülen yılan avcıları bu adamın eline su bile dökemez. Yılan avcısı adam Ankara’dan çıktı! Yılanları yakalama taktikleri ile tüm şehre nam salmış durumda. Tam 3 metreye kadar sıçratıyor. Telefonları susmak bilmiyor. Hintliler yanında halt yemiş!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler hereksin ağzını açık bıraktı. Genelde Avrupa'da ve Hindistan'da yaygın olarak görülen yılan avcıları bu sefer Ankara'dan çıktı. Bu adamın kullandığı teknikleri görünce gözlerinize inanamayacaksınız. 3 metreye kadar sıçratıyor! Tüm şehrin kahramanı oldu, Hintliler yanında halt yemiş. İşte detaylar haberimizde...

YILAN AVCISI ANKARA'DAN ÇIKTI!

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip ediliyor. Ankara’nın Akyurt Belediyesinde, belediye personeli olarak görev yapan 47 yaşındaki Tuncay Sezer, yılan yakalama teknikleri ile adeta efsane olmuş durumda. Şehirde 'Son yılan bükücü' ve 'Yılanların efendisi' olarak anılan Akyurt, kendine özgü teknikleriyle herkesi şaşırtıyor.

kjkjkj-96.jpg

6 yaşından beri yılan yakaladığı ve yılanlardan hiçbir zaman korkmadığını belirten Sezer, "Yılan bana zarar verecek diye düşünmüyorum. Örneğin; bir vatandaşımızın evine giren yılanı, zarar görmesin diye sakin bir şekilde elime alarak bidona koyuyorum. Sonra uzağa götürüyorum ve doğaya salıyorum." dedi.

TAM 2 METRE BOYUTLARINDA... HİNTLİLER YANINDA HALT YEMİŞ

Yakaladığı yılanların genelde 2 metre boyutlarında olduğunu ifade eden Sezer, "Tuttuğum yılanlar ortalama 2 metre uzunluğunda oluyor. Akyurt’ta herkes tanıyor beni. Yılanlar genellikle vatandaşların battaniyesine ve dolabına giriyor. Çoğu da tutamıyor. Vatandaş ‘Ben bu yılanı nasıl tutacağım’ düşüncesiyle hareket ediyor. En iyi uzman ve tutmasını bildiğim için herkes beni çağırıyor." ifadelerini kullandı.

jhjhjh-44.jpg

"3 METRE SIÇRIYORLAR"

Yılanların hızlı hareket edebileceğini söyleyen Sezer, "Yılanla karşı karşıya gelen bir insan, yılanın üzerine kesinlikle gitmeyecek. Elinde mutlaka bir değnek olacak. Ama yılan, insanların üzerine direkt sıçrayabiliyor. Yılan ortalama iki ve üç metre sıçrayabiliyor." ifadelerini kullandı. Ankara’da “Son yılan bükücü” ve “Yılanların efendisi” ismiyle tanınan Tuncay Sezer, vatandaşlara yardım etmeye her zaman hazır olduğunu belirtiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN