Bolu’nun TEM Otoyolu geçişinde sabah saatlerinde yaşanan TIR kazası, bir can kaybına neden oldu. İstanbul istikametinde ilerleyen bir minibüs, emniyet şeridinde arızalanarak park eden TIR’a çarptı. Çarpmanın etkisiyle minibüs hurdaya dönerken, sürücü olay yerinde yaşamını yitirdi.
CANKURTARAN MEVKİİNDE CAN PAZARI
Kaza, sabah 05.50 sıralarında Cankurtaran mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 21 BG 700 plakalı TIR henüz belirlenemeyen bir nedenle arıza yaparak emniyet şeridine çekildi. Aynı yönde seyreden 35 ABG 956 plakalı İveco marka minibüs, park halindeki TIR’ın dorsesine büyük bir hızla çarptı.
MİNİBÜS EZİLDİ, SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ
Çarpmanın etkisiyle minibüs adeta kağıt gibi ezildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalede minibüs sürücüsünün hayatını kaybettiği belirlendi.
