YÖKDİL zor muydu, kolay mıydı? İşte 2021 YÖKDİL/2 sınav yorumları

YÖKDİL zor muydu, kolay mıydı? İşte 2021 YÖKDİL/2 sınav yorumları

ÖSYM'nin düzenlediği Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (YÖKDİL), 29 Ağustos 2021 Pazar günü binlerce adayın katılımı ile gerçekleşti. Adaylar, sınavın ardından YÖKDİL soruları ve cevapları yorumlarına göz atarak puanlarını tahmin etmeye çalışıyor. İşte, 2021 YÖKDİL/2 sınav yorumları...

Akademik alandaki yabancı dil yeterliliğini ölçmek için yılda iki kez düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı'nın (YÖKDİL) sınavının ikincisi tamamlandı. YÖKDİL/2 sınavı hakkında adayların çoğunluğu 'zor' değerlendirmesinde bulundu. Sınavdan çıkan adaylar, YÖKDİL sınav yorumlarını sosyal medyada #YÖKDİL2021 etiketi altında paylaştı.

2021 YÖKDİL/2 SINAV YORUMLARI

0x0-2021-yokdil-2-sinavi-zor-muydu-kolay-miydi-twitter-yokdil-yorumlari-1630235579888-vert.jpg

YÖKDİL/2 SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin (ÖSYM) düzenlediği YÖKDİL/2 sınav sonuçları 21 Eylül 2021 Salı günü ÖSYM'nin sonuc.osym.gov.tr adresinden ilan edilecek.

Adaylar sınav sonuçlarını, TC kimlik numaralarını ve şifrelerini kullanarak ÖSYM'nin Aday İşlemler Sistemi'nden (AİS) ve mobil uygulamalarından öğrenebilecek.

Sınav sonuçları sınavın gerçekleştirildiği tarihten itibaren 5 yıl süreyle geçerli olacak

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN