Yorganı battaniyeyi hazırlayın! Uzmanlar dondurucu hava için gün ve saat vererek uyardı

Yorganı battaniyeyi hazırlayın! Uzmanlar dondurucu hava için gün ve saat vererek uyardı

Son dakika haberi... Dün hava sıcaklıkları rekor üstüne rekor kırdı. Özellikle Şile, Avcılar ve Ağva gibi yerlerde sıcaklıklar 40 dereceyi aşarken vatandaşlar 'Hava sıcaklıkları yükselmeye devam edecek mi? Bugün hava durumu nasıl?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. Yorganı battaniyeyi hazırlayın! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, dondurucu hava için gün ve saat vererek uyardı. Sıcakların ardından soğuk hava yurda geliyor.

Temmuz ayı ile birlikte sıcak hava dalgası tüm yurdu etkisi altına almış durumda. El Nino hava sistemi ile birlikte dün Temmuz ayının en sıcak günü yaşandı. Şile ve Ağva gibi yerlerde sıcaklıklar 40 dereceyi aşarken vatandaşlar 'Sıcaklıklar artmaya devam edecek mi? Yağışlar ne zaman gelecek?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Yorganı battaniyeyi hazırlayın! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten tarih verip uyardı, sakın o gece pencereleriniz açık bırakmayın! Soğuk hava dalgası geliyor. İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN SON DAKİKA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Trakya Kesimi, Batı Karadeniz (Sinop hariç), Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bilecik, Bursa, Eskişehir, Çankırı, Kars ve Ardahan çevreleri ile Balıkesir ve Kütahya'nın kuzey, Ankara'nın kuzey ve batı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

dfdfd-2.jpg

Rüzgarın genellikle güney, zamanla Marmara’da kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

BUGÜN HAVA DURUMU NASIL?

Meteoroloji’den alınan bilgiye göre İstanbul’da sıcaklık ölçümü Eyüp’te 42.9, Çekmeköy’de 42.3, Sancaktepe 41.8, Pendik 41.6, Tuzla 41.4, Sarıyer 41.1, Arnavutköy 40.6, Fatih 40.5, Bakırkoy 40.5, Kartal 40.3, Ümraniye 40.3 ve Üsküdar 40.2 derece olarak gerçekleşti.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

ÜNLÜ METEOROLOG UYARDI: O TARİHTE DONDURUCU SOĞUK GELİYOR!

Hava durumu tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Sıcak havanın ardından beklenen yağışların yurda geleceği tarihi duyuran Ökten, "Bu gece rahat bir uyku uyuyacağız. Çoğu şehirde sıcaklıklar 20 derecenin altında olacak. Sabaha karşı hava üşütebilir. Pencereleri kontrollü açmak gerekiyor..." dedi.

b566.jpg

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

27 TEMMUZ 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

h1.png

28 TEMMUZ 2023 CUMA GÜNÜ

h2.png

29 TEMMUZ 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h3.png

30 TEMMUZ 2023 PAZAR GÜNÜ

h4.png

31 TEMMUZ 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN