Yüksek fatura ödeyenler bu yöntemle rahat bir nefes alacak! Faturalarınız 250 TL birden düşük gelecek

Yüksek fatura ödeyenler bu yöntemle rahat bir nefes alacak! Faturalarınız 250 TL birden düşük gelecek

Yüksek tutarda gelen faturalar can sıkıcı olmaya devam ederken vatandaşlar da tasarruf yapmanın farklı yollarını arıyor. Özellikle son yıllarda yüksek gelen elektrik faturaları vatandaşların canına tak etti. Elektrik faturasını en az 250 TL azaltabileceğiniz tasarruf yöntemlerini sizlerle paylaşıyoruz. İşte faturalarda tasarruf sağlayacak o yöntemler…

Son yıllarda enflasyon ile birlikte artan fiyatlar da vatandaşı canından bezdirdi. Faturalara yetişmekte zorlanan vatandaşlar tasarruf yapmak için farklı yöntemler aramaya devam ediyor. Özellikle yüksek gelen elektrik faturalarınızı 250 TL düşürebileceğiniz bu yöntemler cebinizi rahatlatacak. İşte faturalarda tasarruf sağlayacak o yöntemler…

ELEKTRİK FATURALARINIZ 250 TL BİRDEN DÜŞECEK

Günlük hayatta birkaç ufak tüyo ile elektrik faturasını ciddi oranda düşürebilirsiniz. Her ay yüksek tutarda gelen faturalar can sıkıcı bir hal alırken bu yöntemleri uygulayarak 250 TL'ye kadar tasarruf sağlayabilirsiniz. Yaşantınızda uygulayacağınız birkaç ufak tüyo ile cebiniz rahatlayacak.

camasir-makinasi-karbonat.jpg
KARBONAT

Çamaşırlarınızı yüksek sıcaklıkta yıkamak yerine bir kaşık karbonat ekleyip 30 derecede yıkayarak hem temiz hem de tasarruflu çamaşırlar elde edebilirsiniz. Bu yöntem ile hem çamaşırlarınız tertemiz olacak hem de elektrik tasarrufu sağlayabileceksiniz.

camasir-makinesi-nasil-temizlenir-1.jpg

DÜZENLİ TEMİZLİK


Bulaşık ve çamaşır makineleri ne kadar temiz olursa o kadar az enerji tüketir. Bu nedenle makinalarınızın düzenli olarak temizlenmesi önemli bir yere sahiptir. Makine içerisinde oluşan kir ve kireç verimli çalışmasına engel olurken daha fazla elektrik tüketmesini sağlar. Düzenli olarak yaptığınız temizlik işlemleri ile daha düşük fatura ve daha yüksek verim alabilirsiniz.

buzdolabi-isisi.jpg

BUZDOLABI SICAKLIĞI

Buzdolaplarının çalıştığı sıcaklık derecesi de elektrik tüketimi için önemli bir yere sahiptir. Düşük sıcaklıkta kullanılan buzdolapları daha fazla enerji tüketimine neden oluyor. Bu nedenle buzdolabı sıcaklığını 25 dereceye çıkararak hem ideal elektrik tüketimi hem de yiyeceklerin uzun süre korunmasını sağlayabilirsiniz.

coklu-priz.jpg

KULLANILMAYAN FİŞLERİ ÇEKİN

Günlük hayatta pek çok işimizde elektrikli aletleri kullanırken zaman zamanda fişlerini takılı bırakıyoruz. Ancak prizlerde takılı duran fişler ise elektrik faturalarına ciddi oranda yansımaktadır. Boşta duran fişleri prizden çekerek ay sonunda gelen faturanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN