Yüzlerce kişi elektrik faturası ödemeyecek! İsimsiz hayırsever bu kez Bursa'da: 600 kişinin faturasını ödedi

Yüzlerce kişi elektrik faturası ödemeyecek! İsimsiz hayırsever bu kez Bursa'da: 600 kişinin faturasını ödedi

Elektrik faturası ödeyen yüzlerce kişi sevinçten havalara uçuyor. Türkiye'nin dört bir yanında yardımseverler vatandaşların yardımına koştu. Ramazan Bayramı öncesinde Bursa'da ortaya çıkan oy hayırsever 600 kişinin Elektrik faturasını ödedi.

Bursa'da yardımsever bir işveren Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşın sevinci oldu. Yaşanan ekonomik zorluklar nedeniyle elektrik faturasını ödemekte güçlük çeken vatandaşların yardımına koşan hayırsever ailelere destek olmak için kolları sıvadı. Uludağ Elektrik şirketinden ödeme güçlüğü yaşayan ailelerin tespit edilmesi talebinde bulunan hayırsever o ailelerin faturalarını tek tek ödedi.

İNCE İNCE ARAŞTIRILDI

Uludağ Elektrik ödeme güçlüğü çeken vatandaşları tek tek tespit etmek için çalışma başlattı. Özkan abonelerin elektrik faturalarını belirleyen ekipler sosyal yardım desteği alan ve evinde cihazı bağlı bulunan hastaları belirledi.

elektrik-fatura.jpg

600 KİŞİNİN FATURASI ÖDENDİ

Ramazan Bayramı öncesinde hayırsever vatandaş 400'den fazla abonenin 600'ün üzerinde faturasını ödedi. Toplamda 200 bin TL'ye denk gelen bir fatura ödemesi yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN