Zeytin Yağı Fiyatlarını Görünce Ayçiçek Yağı Ucuz Diyeceksiniz! İşte Zamlı Haliyle Zeytinyağı Fiyatları

Zeytin Yağı Fiyatlarını Görünce Ayçiçek Yağı Ucuz Diyeceksiniz! İşte Zamlı Haliyle Zeytinyağı Fiyatları

Son zamanlara yaşanan Rusya-Ukrayna savaşı dış ticareti de etkilemeye başladı. Özellikle temel gıdalar arasında bulunan yağ sorunu da baş göstermeye başladı. Vatandaş ise yaşanan yağ krizinden dolayı arama motorlarına en çok ucuz yağ nerede satılıyor? Zeytin yağı ne kadar oldu? gibi sorular yöneltmeye başladı. İşte ucuza alabileceğiniz zeytin yağı fiyatları...

Dünyada yaşanan küresel kriz Rusya-Ukrayna savaşı da eklenince motorin başta olmak üzere doğalgaz ve temel gıda fiyatlarını da zam üzerine zam gelmeye başladı. Adeta 2022 yılı kabusunu yaşayan vatandaş ise zamlardan belini doğrultamadı. Rusya'nın Ukrayna işgalinden sonra da teme gıda ürünü olan yağ da nasibini aldı. Yağ krizinden dolayı fırsatçılarda stok yapmaya başladı. Stokçular içinse hükümet düğmeye bastı ve denetim ekibi kuruldu. Peki ucuz zeytin yağını nereden alabiliriz? Hangi markette zeytin yağı indirimi var? A101,Bim ve Şok'ta yağ fiyatları ne kadar? İşte tüm sorularınızın cevabı...

EN UCUZ ZEYTİN YAĞI NEREDE SATILIYOR?

Dolar kurunun 15 seviyesini görmeye başlamasıyla tepeden tırnağa birçok alanda fahiş fiyatlar etiketlere yansımaya başladı. Dış ticarette çok sayıda ürününü ihracatla sağlayan Türkiye'de ise yağ da kriz ortaya çıktı. Vatandaş yağ bulmakta zorlanırken, bu durumu fırsat bilen marketler ise temel gıda ürünlerine stokçuluk yapmaya başladı. Rusya- Ukrayna savaşı döviz kuru başta olmak üzere turizm ve çok alanda derin yankılar uyandırdı. Yağ ve zeytin yağı bulmakta zorlanan vatandaş, bulduğunu da yüksek fiyatlarla almaya başladı. Tarihi zirveye ulaşan ayçiçek yağı ve zeytin yağı için bütçenize uygun marketleri listeledik.

A101 ZEYTİN YAĞI FİYAT LİSTESİ

market.jpg

Son zamanlarda fiyat listesinde güncellemeye giden zincir marketlerden biri olan A101 diğer marketlere göre en uygun yağı hizmete sunan kurumlardan.

zeyntinyago.jpg

Orkide Sızma Zeytinyağı 1 litre 52,90 Türk Lirası
Orkide Zeytinyağı Riviera 1 litre 46,65 Türk Lirası
Zeo Sızma Zeytinyağı 1 litre 52,50 Türk Lirası
Zeo Zeytinyağı Sızma 1 litre 52,50 Türk Lirası

Zeo Zeytinyağı Riviera 1 litre 51,90 Türk Lirası
Zeo Zeytinyağı Riviera 2 litre 92,50 Türk Lirası
Kristal Anatolia Zeytinyağı Riviera 1 litre 52,30 Türk Lirası
Yudum Egemden Zeytinyağı 1 litre 65,40 Türk Lirası

ŞOK MARKET ZEYTİN YAĞI FİYAT LİSTESİ

ok.jpg

Şok market ise ürün çeşitleri ve uygun fiyatlarıyla tercih edilen zincir marketlerden bir diğeri. Kendine ait zeytin yağı markası olan Şok markette ise fiyat listesi şu şekilde:

leo.jpg

Lio Naturel Sızma Zeytinyağı 1 litre 52.90 Türk Lirası
Lio Riviera Zeytinyağı 2 litre 59.90 Türk Lirası
Lio Sızma Zeytinyağı 500 milim 23.50 Türk Lirası
Lio Sızma Zeytinyağı 2 litre 104.95 Türk Lirası

BİM MARKET ZEYTİN YAĞI FİYAT LİSTESİ

bim0.jpg

Uygun gıda fiyatlarını müşterilerine hizmet eden BİM'de ise zeytin yağı fiyat listesi şöyle:

bimyag.jpg

Sırım Riviera ZeytinyağI 1 litre: 48.90 Türk Lirası
Sırım Natürel Sızma ZeytinyağI 1 litre: 48.90 Türk Lirası
Sırım Riviera ZeytinyağI 2: 83.90 Türk Lirası

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN