Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank duyurdu! Gelir belgesi olmadan kredi: Bu kişilere anından 60 Bin TL kredi çıkıyor

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank duyurdu! Gelir belgesi olmadan kredi: Bu kişilere anından 60 Bin TL kredi çıkıyor

Acil nakit ihtiyacı olanlara müjde! Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank duyurdu! Gelir belgesi olmadan kredi verilecek! Bu kişilere anından 60 Bin TL kredi çıkıyor! Üstelik şubeye gitmeden başvuruda bulunabilirsiniz...

Türkiye'de emekli maaşı alan bireyler için Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank tarafından sunulan muhteşem bir fırsat duyuruldu. Artık, bu bankalardan emekli maaşı alanlar, gelir belgesi olmadan hızla 60.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilecekler ve bu miktar aynı gün içinde hesaplarına yatırılacak.

KAMPANYA ŞARTLARI

emek21nh.webp

Bu eşsiz kampanyadan faydalanmak isteyen emekli bireyler için belirli şartlar bulunuyor. Bunlar arasında, emekli maaşını Ziraat Bankası, VakıfBank veya Halkbank'tan alıyor olmak ve daha önceki kredi başvurularında herhangi bir olumsuzluğun bulunmaması yer alıyor.

KREDİ BAŞVURU DETAYLARI

Kredi başvurusu oldukça kolay. İnternet bankacılığı uygulamalarını kullanarak veya banka şubelerine giderek başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Kimlik kartınız ve emekli maaşınızın yattığı bankaya dair bilgilere ihtiyacınız olacak. Başvurunuz onaylandığında, kredi hemen hesabınıza yatırılacaktır.

24 AY VADELİ

Bu özel kampanya düşük faiz oranlarıyla dikkat çekiyor ve maddi ihtiyaçları karşılamak isteyen her emekli için 24 ay vadeli 60.000 TL ihtiyaç kredisi için harika bir seçenek sunuyor. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank, kredi onayı alındığı anda ödemeyi hesaba yatırmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN